Mesin tandha laser serat JPT MOPA M7 ZCGX-DTW4 30W

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin tandha laser nalika promosi, kinerja larang.

Generator laser serat, konsumsi sithik, gampang dijaga.

Desain kompak, 710mm × 560mm × 1610mm

Lensa opsional kanggo macem-macem area tandha

Digunakake kanggo menehi tandha warna

Parameter Teknis

Model mesin ZCGX-DTW1
Laser JPT MOPA 20W
Lensa panjang gelombang Lensa panjang gelombang F-Theta
Piranti Lunak Piranti Lunak Kontrol EZCAD
Papan Papan utama Beijing JCZ
Galvo Kepala Scanner Sino-Galvo
Panjang gelombang laser 1064nm
Daya laser 30w (50w 100w kanggo opsional)
Frekuensi pengulangan 1-4000KHz
Jembar baris minimal 0,012mm
Jarak tandha 100mm * 100mm-300mm * 300mm
Ambane menehi ≤0.4mm (kanthi bahan)
Kacepetan tandha ≤1000mm / s
Baleni maneh ± 0,001mm
Kebutuhan pasokan listrik 110V / 220V / siji-phase / 50Hz / 3A
Total Daya 500W savingSiit)
Cara adhem Dibangun ing udhara
Format file Kabeh font / font perpustakaan font sistem operasi WINDOWS
 Sistem operasi Sistem paling anyar Windows / xp / 2000/98 sistem
Komputer YES
Target laser abang YES

Lamaran

1. Tandha warna kanggo stainless steel, tandha ireng kanggo aluminium oksida
2. Tandha kanggo macem-macem bahan logam, bagean saka bahan non-logam.
3. Tandha osilator laser optik duwe kaluwihan kualitas balok sing dhuwur lan linuwih. Cocog kanggo ngolah lapangan sing butuh ambane, lancar lan akurasi tandha sing dhuwur.
• Industri komponen elektronik
• Industri piranti medis
• industri kertu IC
• Industri alat plastik
• Piranti pawon lan jedhing

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan