Mesin Marker Laser Serat Pamisah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kualitas balok sing apik: nganggo laser serat canggih kaya IPG Jerman manca lan SPI Inggris

Biaya panggunaan murah: Efisiensi konversi elektro-optik nganti 30%, lan konsumsi daya mesin kanggo kabeh mesin kurang saka 500w, yaiku 1/10 saka mesin tandha laser padat sing dipompa lampu, sing bisa ngirit konsumsi energi.

Laser duwe umur layanan sing dawa: mesin tandha laser serat nggunakake dioda laser minangka sumber pompa, lan wektu kerja umume bisa nganti 100.000 jam

Operasi tanpa perawatan: Laser ora butuh perawatan, lan ora perlu nyetel utawa ngresiki lensa

Parameter Teknis

Panjang gelombang laser 1064nm
Daya laser 20W 30W 50W
Frekuensi pengulangan 0-100KHz
Jembar baris minimal 0,012mm
Jarak tandha 100mm * 100mm-300mm * 300mm
Ambane menehi ≤0.4mm (kanthi bahan)
Kacepetan tandha ≤1000mm / s
Baleni maneh ± 0,001mm
Kebutuhan pasokan listrik 110V / 220V / siji-phase / 50Hz / 3A
Total Daya 500W savingSiit)
Cara adhem Dibangun ing udhara
Format file Kabeh font / font perpustakaan font sistem operasi WINDOWS
 Sistem operasi Sistem paling anyar Windows / xp / 2000/98 sistem
Komputer YES
Target laser abang YES

Lamaran

Saiki, mesin tandha laser Integrasi digunakake ing macem-macem industri, kayata suku cadang mobil, panganan, keripik, lan perhiasan.

  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1 (3)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1 (4)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1 (5)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1 (6)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1 (7)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1 (8)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1)
  • Desktop Fiber Laser Marking Machine (1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan