Mesin Las Laser

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jahitan las alus lan apik, ora perlu dipoles utawa beban kerja polesan cilik

Sawise latihan lan nyekel sertifikat, sampeyan bisa miwiti operasi

Kurang bahan bakar, umur dawa, aman lan ramah lingkungan

Dawane serat 10-15M, sing bisa dadi las jarak adoh, benda kerja gedhe

Efisiensi las tinggi lan kacepetan cepet

Parameter Teknis

Daya laser

1000W / 1500W / 2000W

Panjang gelombang laser

1064 NM

Dawane serat

Standar 8-10M ndhukung nganti 15M

Cara kerja

Suwine / Modulasi

Kacepetan mesin las

0 ~ 120 mm / s

Mesin banyu adhem

Tangki banyu suhu industri sing tetep

Kisaran suhu lingkungan kerja

15 ~ 35

Rentang asor lingkungan kerja

<70% tanpa kondensasi

Kekandelan las sing disaranake

0,5-5mm

Syarat celah las

≤0.5mm

Tegangan Operasi

AV220V

Lamaran

Mesin las laser genggam cocok kanggo macem-macem acara, kayata sheet metal, elevator, peralatan dapur stainless steel, kabinet file stainless steel, lsp.

  • 002.
  • 003
  • 004
  • 006
  • 007
  • 008
  • 0013

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan