Mesin Tandha Laser CO2 Portable

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Piranti lunak mesin menehi tandha ing platform WINDOWS, kanthi antarmuka Tionghoa / Inggris, kompatibel karo AUTOCAD, CORELDRAW, PHOTOSHOP lan format file piranti lunak liyane, kayata PLT, PCW, DXF, BMP, bisa entuk simbol teks, gambar grafis, kode Dimensi, serial nomer kanthi otomatis mundhak lan liya-liyane. Pangaturan lan modifikasi otomatis, uga bisa langsung nggunakake font SHX, TTF.

Baleni presisi dhuwur, kinerja peralatan sing stabil, antarmuka sing ramah pangguna, gampang digunakake.

Proses non-kontak, menehi efek efek permanen, cetha, ngukir lan nglereni efisiensi, perlindungan lingkungan, hemat energi.

Tandha laser ora bisa diowahi utawa dibusak

Aman lan ramah lingkungan, ora ana perawatan.

Parameter Teknis

Dawane Laser

10,64μm

Daya Laser

Pilihan 30W / 55W

Frekuensi Ambalan

≤25kHz

Akurasi Makarya

0,01mm

Jembar baris minimal

 0,15mm

Dhuwur Watake

0,5-5mm

Kacepetan Tandha

≤7000mm / s

Precision Repetisi

± 0,001mm

Area Tandha

110mm * 110mm / 150mm * 150mm / 175mm * 175mm / 220mm * 220mm / 330mm * 330mm (pilihan)

Kebutuhan Pasokan Daya

220V / fase siji / 50Hz / 3A

Lamaran

Bambu sing ditrapake, cangkang klapa, kertas, plexiglass, papan PCB, akrilik, karet, marmer, granit, giok, kristal, kulit, kain lan liya-liyane. Umume bahan non-logam. Iki digunakake ing hadiah kerajinan, dekorasi pariwara, dolanan, peralatan elektronik, sandhangan, obat, panganan, produk kertas lan industri liyane.

  • Portable CO2 Laser Marking Machine (1)
  • Portable CO2 Laser Marking Machine (2)
  • Portable CO2 Laser Marking Machine (3)
  • Portable CO2 Laser Marking Machine (4)
  • Portable CO2 Laser Marking Machine (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan