Mesin Tandha Laser UV Desktop

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ditrapake kanggo macem-macem bahan.

Kualitas balok sing apik, titik laser fokus cilik, mbisakake menehi tandha super-apik.

Zona sing kena pengaruh panas cilik, supaya ora ngrusak bahan; tingkat panenan dhuwur.

Kacepetan tandha dhuwur, efisiensi dhuwur lan presisi tinggi.

Ora dibutuhake barang sing dibutuhake, mula nyuda biaya lan biaya perawatan.

Kinerja umume stabil, cocog kanggo operasi jangka panjang.

Meja kerja Rotary digunakake kanggo menehi tandha. 

Parameter Teknis

Panjang gelombang laser 355nm
Daya laser 3W / 20KHz
Frekuensi pengulangan 10-200KHz
Jarak tandha 100mm * 100mm
Jembar garis tandha ≤0.01mm
Ambane menehi ≤0.01mm
Min watake 0,06mm
Tandha kacepetan linear ≤7000mm / s
Baleni maneh ± 0,003mm
Kebutuhan pasokan listrik 220V / fase siji / 50Hz / 15A
Total kekuwatan 1KW
Dimensi sistem mesin utama 68.5x75x150cm
Ukuran sistem adhem 28.5x56x46cm

Sumber Laser

 Entuk Huaray
 Galvanometer  Sino Galvanometer Scanhead kanthi cahya abang
 Lensa  Dawane gelombang
 Papan utama  Beijing JCZ
 Piranti Lunak  EZCAD

Lamaran

Mesin panandha laser UV cocog kanggo pirang-pirang industri, kayata produk kaca, hadiah, macem-macem logam, kosmetik, lsp.

  • Desktop UV Laser Marking Machine (1)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (2)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (3)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (4)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (5)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (6)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (7)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan