• BANNER1
  • BANNER2-2
  • BANNER3

Babagan Perusahaan

Jinan Zhancheng Automation Equipment Co., Ltd didegaké ing taun 2013. Integrasi teknologi paling anyar domestik lan Eropa, nglumpukake para staf teknis lan manajemen profesional laser terkenal.
Kita nggawe hak kekayaan intelektual paling anyar saka mesin tandha laser, mesin las laser, mesin pemotong laser, lsp. Peralatan kita nduweni ciri khas penampilan sing apik, kinerja stabil, umur dawa, presisi pemrosesan tinggi, rega kompetitif. Nganti saiki, perusahaan kita entuk luwih saka 50% saka kenaikan penjualan tahunan, yaiku level paling dhuwur ing negara kasebut.

Ndeleng Liyane

Produk Anyar