Mesin Pembersih Laser

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin pembersih laser minangka generasi anyar kanggo produk teknologi tinggi perawatan lumahing, ijo lan ramah lingkungan, mula kotoran, karat utawa lapisan bisa nguap utawa kulit, lan kanthi efektif mbusak lampiran permukaan utawa lapisan permukaan obyek reresik kanthi kacepetan dhuwur, supaya bisa entuk proses obyek reresik sing resik.

Mesin pembersih laser gampang dipasang, dioperasikake lan diwujudake kanthi otomatis. Iki gampang dioperasikake lan bisa ngilangi minyak resin, reregetan, rereget, lem, teyeng, decoating, decoating, lan cat ing permukaan obyek.

Bisa nemokake lan ngresiki reresik kontak kanthi akurat, nglindhungi permukaan bahan rapuh, lan bisa mbusak partikel polusi level micron kanthi efektif; ramah lingkungan lan ora mbutuhake bahan konsumsi; iki ora mung ateges reresik laser efektif, nanging proses reresik ramah lingkungan. Kajaba iku, ora nggunakake agen pembersih kimia, mula bisa nyegah karusakan bahan sing disebabake korosi kimia.

Parameter Teknis

Model mesin ZCFC 1000
Panjang gelombang laser 1064nm
Daya laser 1000W
Suhu Banyu 18-26
Suhu Makarya 5-40
Bobot 300KG
Scanning Jembar ≤80mm
Total Daya 14000W
Cara adhem Pendinginan banyu

Lamaran

Reresik laser saiki digunakake ing industri, lan utamane disenengi ing industri kayata cetakan, manufaktur mobil, restorasi peninggalan budaya, lan pembuatan kapal. Digunakake ing industri, kanthi efektif nyuda biaya pangopènan perusahaan lan nambah efek reresik industri

  • 1399707027
  • Laser Cleaning Machine (1)
  • Laser Cleaning Machine (2)
  • Laser Cleaning Machine (3)
  • Laser Cleaning Machine (4)
  • Laser Cleaning Machine (5)
  • Laser Cleaning Machine (6)
  • Laser Cleaning Machine (7)
  • Laser Cleaning Machine (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan