Kabar

  • The advantages of laser welding machine
    Wektu kirim: Nov-27-2021

    Kanthi nambah bertahap ing dikarepake pasar, teknologi welding laser terus-terusan nganyari lan rubah, lan kabisat kualitatif wis njupuk Panggonan saka tingkat technical. Saiki, mesin welding laser wis diwasa ditrapake ing pirang-pirang lapangan, kayata elektronik berteknologi tinggi, mesin mobil ...Waca liyane »

  • UV deep engraving wood marking for logo marking
    Wektu kirim: Nov-25-2021

    Kita wis nyoba menehi tandha permanen ing permukaan kayu. Lan engraving jero ing kayu. Kaya log ing video, bisa dioperasikake nganggo mesin tandha UV. Iki minangka tandha sing digunakake mesin tandha laser UV kanggo menehi tandha ing kayu. Kita utamane duwe mesin UV 3w lan 5w, sing bisa digunakake kanggo ...Waca liyane »

  • How to operate the laser marking machine at low temperature
    Wektu kirim: Nov-23-2021

    Yen mesin tandha laser dilakokno ing mangsa kadhemen, sawetara pancegahan kudu dijupuk kanggo mesthekake yen peralatan mesin laser menehi normal lan lingkungan apa meets syarat sadurunge operasi menehi bisa digawa metu. Item kasebut uga nuduhake pangopènan ...Waca liyane »

  • Laser marking machine used in the jewelry and craft gift industries
    Wektu kirim: Nov-16-2021

    Teknologi pangolahan laser luwih akeh digunakake ing industri perhiasan lan kerajinan. Panggunaan mesin serat laser menehi tandha laser lan engraving laser enriches cara perawatan lumahing emas lan salaka perhiasan lan peparingé, kang bisa luwih ketemu kabutuhan individu...Waca liyane »

  • With it, no longer afraid of surface processing-3D laser marking machine
    Wektu kirim: Nov-08-2021

    Ing proses produksi industri, katon akeh bagean ora duwe aturan baku, lan dhuwur saka sawetara bagean cukup beda. Iku angel kanggo nyukupi kabutuhan pangolahan tandha biasa. Kauntungan saka tandha laser 3D wis mboko sithik dadi penting. Kanthi perkembangan cepet saka las ...Waca liyane »

  • Handheld Fiber Laser Marking Machine
    Wektu kirim: Nov-02-2021

    Mesin tandha laser genggem cilik lan trep. Bisa digunakake minangka mesin tandha laser biasa, lan bisa uga dioperasikake nganggo kepala laser genggam. Mesin tandha laser genggem bisa nindakake tandha laser ing bagean mekanik gedhe ing arah apa wae, sing ngrampungake masalah ...Waca liyane »

  • Fiber laser marking machine’s metal hardware marking application
    Wektu kirim: Oct-30-2021

    Kanthi pangembangan lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, macem-macem skema tandha katon ing pasar. Saben cara menehi tandha duwe ciri menehi tandha dhewe lan sawetara materi sing cocog. Nalika pangguna milih, mung miturut syarat aplikasi tartamtu, bisa milih sing paling cocog ...Waca liyane »

  • UV Laser Marking Machine
    Wektu kirim: Oct-25-2021

    Mesin tandha laser ultraviolet kalebu seri mesin tandha laser, nanging nggunakake pencitraan sinar ultraviolet 355nm. Dibandhingake karo laser inframerah, mesin iki nggunakake teknologi dobel frekuensi intracavity telung urutan. Deformasi mekanik saka materi lan pangolahan ...Waca liyane »

  • High Precision Sino-Glavo German Scanlab Metal Mold Jewelry Fiber Laser Engraving Machine For Silver Gold
    Wektu kirim: Oct-16-2021

    Kanggo menehi tandha ultra-fine, kayata anting-anting, kalung, kancing kuping lan tandha ultra-apik liyane. Disaranake nggunakake galvanometer seri Sino-Glavo SG, utawa gunakake galvanometer Scanlab Jerman kanggo menehi tandha. Mesin tandha laser serat bisa digunakake kanggo menehi tandha logam apa wae, lan uga bisa digunakake kanggo ...Waca liyane »

  • Laser marking machine helps more standardized drug packaging
    Wektu kirim: Oct-11-2021

    Kanggo wektu sing suwe, amarga ora ana kontak sing rinci babagan sirkulasi produk farmasi, pabrikan farmasi durung bisa ngerteni kahanan dodolan ing pasar tengah lan hilir. Iki ora mung ngrusak keamanan pangan lan obat-obatan, nanging uga ngrusak rega ...Waca liyane »

  • Relief Effect Using EZCAD3.0 Software Fiber Laser Marking Machine For Deep Engraving
    Wektu kirim: Sep-25-2021

    Babagan aplikasi EZCAD3.0, ana akeh beda saka EZCAD2. Ing basis saka EZCAD2, fungsi tandha 3D ditambahake. Mesthi, yen sampeyan pengin efek 3D, sampeyan kudu nggunakake galvanometer 3D kanggo menehi tandha. EZCAD3 bisa ngrampungake efek ukiran jero. Ana bedane liyane ing E ...Waca liyane »

  • ZC Laser Attends the Signing Ceremony of “Double Recruitment and Double Citation”
    Wektu kirim: Jul-16-2021

    Tanggal 15 Juli, Lijin County nganakake upacara penandatanganan proyek "Rekrutmen Ganda lan Pintu Ganda". 14 proyek kanthi total investasi sing direncanakake 2,5 milyar yuan ditandatangani kanthi cara sing konsentrasi. Sekretaris Partai Kabupaten Liu Wenlin rawuh ing upacara penandatanganan lan ngirim ...Waca liyane »