FAQ

P1: Kepiye babar pisan?

Jaminan kualitas A1: 1 taun, mesin kanthi bagean utama (ora kalebu barang sing bisa habis) bakal diganti kanthi gratis (sawetara bagean bakal dikelola) yen ana masalah sajrone masa garansi.

P2: Aku ora ngerti endi sing cocog kanggo aku?

A2: Tulung critakake sampeyan
1) Ukuran kerja maksimal: pilih model sing paling cocog.
2) Bahan lan Kekandelan nglereni: pilih kekuwatan sing paling cocog.

P3: Syarat pembayaran?

A3: Jaminan perdagangan Alibaba / T / T / West Union / Paypal / L / C / Cash lan liya-liyane.

P4: Apa sampeyan duwe dokumen CE lan dokumen liyane kanggo ngresiki bea cukai?

A4: Ya, kita duwe Asli. Kaping pisanan, kita bakal nuduhake sampeyan lan Lan sawise dikirim, kita bakal menehi CE / FDA / Sertifikat asal / Daftar kemasan / Invoice komersial / Kontrak penjualan kanggo reresik bea cukai.

P5: Aku ora ngerti cara nggunakake sawise nampa Utawa duwe masalah sajrone digunakake, kepiye carane?

A5:
1) Kita duwe manual pangguna kanthi rinci karo gambar lan video, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.
2) Yen duwe masalah sajrone digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita. Kita bisa nyedhiyakake kamera tim panampil / Whatsapp / Email / Telpon / Skype nganti kabeh
masalah rampung.

3) Sampeyan seneng banget teka ing pabrik lan latihan bakal gratis.

Q6: Wektu kiriman?

A6: Konfigurasi umum: 7 dina. Khusus: 7-10 dina kerja.

P7: Dibandhingake karo pemasok liyane, apa kaunggulan perusahaan sampeyan?

A7: Sepuluh taun pengalaman ing industri laser. Insinyur profesional ndhukung kabutuhan sampeyan.

P8: Bandingake karo pemasok liyane, apa kaunggulan mesin sampeyan?

A8:

Kabeh bagean sing digunakake yaiku merek sing asli lan misuwur kanggo pilihan: Raycus; JPT; MAX

Lan kita bisa memenuhi kabeh panjaluk pangaturan dhewe.

P9: Kepiye milih laser sing cocog?

A9:

Laser serat uga digunakake ing meh kabeh bahan logam, kayata stainless steel, aluminium, lan liya-liyane.

Laser CO2 luwih cocog kanggo bahan non-logam, kayata kayu, kulit, lsp.

Laser UV kanggo logam lan non logam, utamane kanggo kaca, kristal.

Kita ndhukung layanan nggawe conto gratis, yen sampeyan ora yakin asil menehi tandha, kita bakal nyoba kanggo sampeyan.

P10: Aku arep adol barang kanthi lokal, kepiye dadi distributor sampeyan?

A10: Kita duwe sistem agensi sing wis mantep, kita seneng bisa kerja bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin dadi distributor, hubungi kami kanggo njaluk solusi rinci.