Hubungi Kita

Jinan Zhancheng Automation Equipment Co., Ltd.

Alamat

Kamar 607, Bangunan 7, Rongsheng Times International, No. 9 Jalan Beiyuan, Distrik Licheng, Kota Jinan, Provinsi Shandong

Telpon

+86 0531-8802 2462

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita