Babagan Kita

about (10)

Tim kita

Semangat inovasi, kerja sama tim lan kualitas nyebabake kegiyatan saben dinane. Tim bakat kita bebarengan kanggo ngembangake lan ngirim produk lan teknologi sing misuwur ing pasar nalika nyedhiyakake layanan sing konsisten lan apik banget kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Iki nggawe ZC LASER dadi papan kerja sing nyenengake.

about (10)

about (10)

about (10)

Sejarah Kita

Jinan Zhancheng Automation Equipment Co., Ltd didegaké ing taun 2013. Integrasi teknologi paling anyar domestik lan Eropa, nglumpukake para staf teknis lan manajemen profesional laser terkenal.
Kita nggawe hak kekayaan intelektual paling anyar saka mesin tandha laser, mesin las laser, mesin pemotong laser, lsp. Peralatan kita nduweni ciri khas penampilan sing apik, kinerja stabil, umur dawa, presisi pemrosesan tinggi, rega kompetitif. Nganti saiki, perusahaan kita entuk luwih saka 50% saka kenaikan penjualan tahunan, yaiku level paling dhuwur ing negara kasebut.
Wong duwe peran penting kanggo nggayuh tujuan. Kita ngupayakake nggunakake katrampilan lan pengetahuan karyawan supaya bisa entuk manfaat saka organisasi. Kemitraan lan kerja sama karo perusahaan liya minangka tumindak utama kita.

about (10)

about (10)

Tujuane ZC LASER yaiku produksi mesin berkualitas tinggi lan mesin khusus kanthi teknologi laser kanggo industri kanthi rega sing cukup. Industrialisasi teknologi laser kanthi efektif bakal ningkatake upgrade manufaktur, hemat energi, perlindungan lingkungan lan industri berkembang liyane, lan memenuhi permintaan konsumen babagan produk lan layanan berkualitas tinggi. Kita wis nggawe sistem manajemen mutu lan layanan purna jual sing sampurna. Kita bisa nyedhiyakake kabeh jinis dhukungan teknis lan layanan sawise-adol kanggo para pelanggan, lan nyedhiyakake kabeh solusi pemrosesan laser kanggo para pelanggan ing omah lan luar negeri.
Perusahaan kita mesthi ngetrapake filosofi bisnis "berorientasi ing pasar, Kualitas, Layanan kanggo pangembangan, filsafat bisnis Brand Professional", lan aktif ngembangake pasar domestik lan manca.

about (10)

about (10)

about (10)

about (10)