Mesin Tandha Laser UV Portable

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kualitas balok apik, titik fokus luwih cilik, lan bisa ditandhani kanthi otomatis

Wilayah sing kena panas iki sithik banget, lan ora bakal ana efek panas lan masalah panas bahan

Mesin kabeh duwe kinerja stabil, ukuran cilik lan konsumsi daya sithik

Lingkup aplikasi sing luwih jembar

Kacepetan tandha cepet lan efisiensi dhuwur

Parameter Teknis

Panjang gelombang laser 355nm
Daya laser 3W / 20KHz
Frekuensi pengulangan 10-200KHz
Jarak tandha 100mm * 100mm
Jembar garis tandha ≤0.01mm
Ambane menehi ≤0.01mm
Min watake 0,06mm
Tandha kacepetan linear ≤7000mm / s
Baleni maneh ± 0,003mm
Kebutuhan pasokan listrik 220V / fase siji / 50Hz / 15A
Total kekuwatan 1KW
Dimensi sistem mesin utama 68.5x75x150cm
Ukuran sistem adhem 28.5x56x46cm

Lamaran

Mesin panandha laser UV cocog kanggo pirang-pirang industri, kayata produk kaca, hadiah, macem-macem logam, kosmetik, lsp.

  • Desktop UV Laser Marking Machine (1)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (2)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (3)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (4)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (5)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (6)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (7)
  • Desktop UV Laser Marking Machine (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan