Mesin Tandha Laser Serat 3D

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane cilik lan kompak, adhem udara

Output serat, fleksibel kanggo ditrapake, sistem gampang kanggo proses 3D

Kualitas balok sing apik, output modul siji TEM00, sawise diameter collimating yaiku 10mm, M2 <1.8, sudut balok sing beda yaiku 0,24mrad

Parameter Teknis

Model mesin ZCGX-DTW-3D
Laser Raycus
Daya output laser 20/30/50 / 100W
Lensa panjang gelombang Lensa panjang gelombang F-Theta
Piranti Lunak Piranti Lunak Marking Mate
Papan Tandha Papan utama Mate
Kepala laser Kepala Scanner 3D Sino-Galvo
Kualitas balok M2 < 1.3
Area tandha 110 * 110MM
Jarak kerja 197 ± 2mm
Bentenane ndhuwur permukaan maks ± 20mm
Min ukuran karakter 0,5mm
Perawatan Pulsa 1 < F < 1000KHz
Cara adhem Pendinginan udara
Konsumsi daya 0,5KW

Lamaran

Tandha laser serat 3D utamane ditrapake ing conto sing ora rata, kayata kolom, bola, permukaan sing ora teratur, kelancaran lan kehalusan kayata industri jam lan jam, industri perhiasan, industri cetakan lan proses bitmap.

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan