Mesin Tandha Laser Serat 3D

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kualitas titik apik, tenaga stabil, lan umure luwih saka 100.000 jam. Laser tanpa perawatan

Sistem kontrol piranti lunak bisa ngetung radian permukaan busur lan kanthi otomatis nyetel dawa fokus

Teknologi posisi telung dimensi presisi tinggi, kinerja tandha kacepetan dhuwur, efisiensi kerja 20% luwih dhuwur tinimbang model sing padha

Tandha multi-level lan gedhe bisa ditindakake, menehi tandha ing permukaan sudhut mlengkung telung dimensi utawa permukaan sing rata, lan macem-macem jinis laser bisa diatur kaya sing dibutuhake

Parameter Teknis

Panjang gelombang laser 1064nm
Daya laser 10W 20W 30W
Frekuensi pengulangan 20-200KHz
Jembar baris minimal 0,01mm
Jarak tandha 70x70mm-200x200mmdipilih)
Ambane menehi 0,01mm-0,1mm
Kacepetan tandha ≤12000mm / s
Total Daya 500W savingSiit)
Cara adhem hawa adhem kepeksa
kualitas optik < 1.5

Lamaran

Saiki, mesin laser laser 3D digunakake ing komponen elektronik, aksesoris perangkat keras, instrumen presisi, peralatan dapur lan acara liyane.

  • 3D Fiber Laser Marking Machine (1)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (2)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (3)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (4)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (5)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (6)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (7)
  • 3D Fiber Laser Marking Machine (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan